Vacature: Consultant bij BOOST&CO

Wij zoeken consultants

Ter versterking van het huidige team zijn we op zoek naar zelfstandige consultants.

Het doel van de rol van consultant is om voor én met nieuwe klanten meetbare opleiding- en developmentprogramma’s op te zetten, te professionaliseren en te laten aansluiten op de strategische plannen van deze organisaties. Je treedt in de breedste zin van het woord op als dé didactische sparring partner voor de betreffende stakeholders zoals de managers en directeuren.

Je identificeert en analyseert (proactief) de leerbehoeften van de organisatie(onderdelen) en vertaalt deze naar de juiste leerstrategie, -structuur en -interventies. Samen met de stakeholders neem je expliciet verantwoordelijkheid voor het realiseren van een optimale ontwikkeling van hun medewerkers die naadloos aansluit op de marktvraag.

Je krijgt kennis van nieuwe leermethodieken en –technologieën en instrumenten om het leerresultaat en rendement van informeel en formeel leren te meten in de praktijk. Tevens ben je sparring partner van managers en HR Business Partners aangaande het identificeren, matchen, binden en boeien van talent.

Op basis van input van de inhoudelijke kennisdragers geef je inhoud aan duurzame talentontwikkeling. Je adviseert verschillende assessmentprogramma’s, (blended) leermiddelen, zoals e-learningmodules of classroom training. Wij werken samen met de beste leveranciers voor deze leermiddelen. Jij fungeert als een project manager bij het ontwikkelen van deze middelen die op maat worden gemaakt voor onze klanten.

Met wie we het liefst samenwerken?

Je hebt gedegen kennis en ervaring op het gebied van talentontwikkeling (recruitment, opleiding-, training- en ontwikkelingsprogramma’s in ruime zin). Je bent een uitstekend adviseur en sparringpartner van (senior) management. Naast een specialist op het gebied van talentontwikkeling ben je ook een generalist, en begrijp en overzie je het complete plaatje.

Als persoon ben je te kenmerken als pro actief, creatief en organisatiesensitief. Je vindt het leuk om samen met collega’s verder te bouwen aan de (inter)nationale groei van BOOST&CO. Jouw eerste prioriteit is dan ook het binnenhalen van nieuwe klanten. Als zelfstandige ben je dat gewend, je bent ondernemend en weet nieuwe klanten langdurig aan je te binden. Je weet anderen te inspireren, bent pragmatisch en je gaat doelgericht te werk.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wanneer je een samenwerking aangaat met BOOST&CO, bieden wij jou:

  • een intensief en uitdagend opleidingstraject
  • lessons learned die geleid hebben tot een bewezen concept en aanpak
  • ruimte om mee te bouwen aan een gezamenlijke droom: het beste platform voor duurzame talentontwikkeling
  • een interessant verdienmodel met veel zelfstandigheid (geen franchise)
  • een informele en open cultuur

 Interesse? Stuur dan jouw achtergrond en redenen om als consultant aan de slag te gaan naar info@boostenco.c.om.