Vacature: Consultant bij BOOST&CO

Wij zoeken consultants v/m 

BOOST&CO groeit. Wij helpen – samen met onze wereldwijde partners – onder andere organisaties als ASSA ABLOY, DHL, Rabobank, Engie en Hutten Catering.  Omdat we daar met onze aanpak mooie successen realiseren, zijn we op zoek naar zelfstandige consultants.

Als consultant help je klanten met het opzetten van meetbare opleiding- en ontwikkelprogramma’s. Je zorgt ervoor dat deze programma’s naadloos aansluiten op de strategie van de klant. Je bent business en didactisch sparring partner tegelijk voor directie en management.

Je identificeert en analyseert (proactief) de veranderbehoeften van de organisatie(onderdelen) en vertaalt deze naar de juiste leerstrategie, ontwikkelstructuur en leerpaden. Samen met de stakeholders neem je expliciet verantwoordelijkheid voor het realiseren van een optimale ontwikkeling van teams en medewerkers.

Je krijgt kennis van nieuwe leermethodieken en –technologieën en instrumenten om het leerresultaat en rendement van onze aanpak te meten in de praktijk. Daarnaast ben je de expert voor directie, management en HR Business Partners als het gaat om het identificeren, matchen, binden en boeien van talent.

Op basis van de input van jouw klant geef je inhoud aan duurzame talentontwikkeling. Je adviseert over gevalideerde meetprogramma’s, talent- en performancemanagement en blended leermiddelen. Wij werken hiervoor samen met de beste internationale partners. Jij fungeert als regisseur bij het ontwikkelen van deze middelen die we samen op maat maken voor de klant.

 

Met wie we het liefst samenwerken?

Je hebt gedegen kennis en ervaring op het gebied van talentontwikkeling (recruitment, opleiding-, training- en ontwikkelingsprogramma’s in ruime zin). Je bent een uitstekend adviseur en sparringpartner van (senior) management. Naast een specialist op het gebied van talentontwikkeling ben je ook een generalist, en begrijp en overzie je het complete plaatje.

Als persoon ben je te kenmerken als pro actief, creatief en organisatiesensitief. Je vindt het leuk om samen met collega’s verder te bouwen aan de (inter)nationale groei van BOOST&CO. Je werkt graag samen met een team bij het binnenhalen van nieuwe klanten. Als zelfstandige ben je ondernemend en weet je nieuwe klanten langdurig aan je te binden. Je weet anderen te inspireren, bent pragmatisch en je gaat doelgericht te werk. Er wordt bij ons enorm veel gelachen dus zonder humor maak je geen schijn van kans!

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Wanneer je een samenwerking aangaat met BOOST&CO, bieden wij jou:

  • een intensief en uitdagend opleidingstraject
  • een zeer ervaren team (klik hier) waar je veel van kunt leren
  • lessons learned die geleid hebben tot een bewezen concept en aanpak
  • ruimte om mee te bouwen aan een gezamenlijke droom: het beste platform voor duurzame talentontwikkeling
  • een interessant verdienmodel met veel zelfstandigheid (geen franchise)
  • een informele, veilige, open cultuur en enorm veel plezier

Interesse? Stuur dan jouw persoonlijke gegevens naar info@boostenco.com en wij nodigen je uit voor een verkennend gesprek.