Onze Partners

Partners van BOOST&CO hebben een eigen identiteit, zijn gepassioneerd in het ontwikkelen van mensen en organisaties en zijn een tikkeltje eigenwijs. Zij werken graag samen, willen zich blijven ontwikkelen en hebben toegang tot de nieuwste innovaties op het gebied van leren en ontwikkelen.

Zij hebben een betere binding met hun klanten en maken meer omzet met minder klanten! 

Wat is jouw verhaal?

 

beterbed_logo_fc-5.png
BsGWx3enZIOHSvc4.png
DHL_Logo.svg.png
hutten-catering.png
mars.png
KIA_logo2.svg.png
1200px-KPN_logo.svg.png
logo_fit_people.png
boska-logo.png
samsung_logo.png
logo-tagline_hr.png
vaneman.png
logo_stan_partners.png
Logo_Sissy_Boy.png
1280px-Assa_Abloy.svg.png

Disruptie in ontwikkel-land!

Accountants wordt vaak verweten dat zij blijven hangen in ‘jaarverslagen’. Mee-veranderen met de steeds sneller veranderende klantwens vinden ze lastig. Het vergt flexibiliteit, omgevingsbewustzijn, ondernemerschap. Langzaam zie je beweging in de sector. Daarbij is groot (lees: de Big Four) niet altijd goed en wordt groot ingehaald door de disruptieve kracht van kleinere partijen.

Ondanks dat trainers klanten helpen veranderen, zie je dat onze sector blijft hangen in ‘dagdelen’. Bij het ontwikkelen van een nieuwe werkvorm, e-learning of een beetje blended leren stopt het. Ook in onze sector is groot niet altijd goed en veroveren kleinere partijen de markt. 

Blijf jij ook hangen in ‘dagdelen’? Snel wegklikken deze website!

Sta jij open voor een andere aanpak?
Lees dan verder!

Ben jij een trainer die al ervaring heeft bij bestaande klanten? Wil je jouw dienstverlening verrijken met de nieuwste innovaties in opleiding & ontwikkeling? Wil je klanten inzicht geven in wat jouw dienstverlening daadwerkelijk oplevert? Wil je interventies aantoonbaar borgen? Wil je nog betere evaluaties van cursisten? Wil je met minder dagdelen sneller groeien? Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Wil je als ondernemer een terugkerend vast inkomen creëren? Zonder je eigen identiteit te verliezen!

Wij ontwikkelden de afgelopen jaren - in co-creatie met diverse bedrijven en de Universiteit van Tilburg - een aanpak die hierop antwoorden geeft. En jij kunt daarop meeliften, als je daarvoor openstaat natuurlijk. Hoe?

Schrijf je in voor een kosteloze mini workshop (de eerstvolgende is 7 januari 2020 van 19.00 tot 21.00 uur) op de Human Campus van Driessen HRM. Dat is namelijk waar wij gehuisvest zijn. Je wordt warm ontvangen in een inspirerende omgeving, leert nieuwe mensen kennen en je gaat naar huis met een hoop inspiratie over hoe jij persoonlijk en professioneel kunt groeien. En dat in slechts twee uurtjes. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Geef je nu op!

Ontvang de Whitepaper '7 Tips voor Meer Omzet!

Meer Binding - door frequenter contact met je klant krijg je meer inzicht en creëer je nieuwe kansen 

 

Meer Winst - creëer nieuwe verdienmodellen met onze methode en innovatie leermiddelen

Meer Waarde - omdat je werkt met een bewezen concept voeg je meer waarde toe

Meer Plezier - samenwerken met innovatieve vakgenoten maakt het vak nog leuker