Partners in
Anti-verspilling

Bij alles wat wij doen staat het tegengaan van verspilling van training en opleiding voorop. Dat geldt ook voor de trainers, coaches en organisatie-adviseurs waarmee wij samenwerken. (lees hier het verhaal van Danny van BOOST&CO België).

Meer dan 2.100 klanten staan achter onze missie: trainen zonder verspilling. Samen werken wij aan het tegengaan van verspilling en zetten mensen en organisaties achter het stuur van hun ontwikkeling. Een leven lang!
 

Interesse?
Niet wachten, maak een afspraak!

 

beterbed_logo_fc-5.png
BsGWx3enZIOHSvc4.png
DHL_Logo.svg.png
hutten-catering.png
mars.png
KIA_logo2.svg.png
1200px-KPN_logo.svg.png
logo_fit_people.png
boska-logo.png
samsung_logo.png
logo-tagline_hr.png
vaneman.png
logo_stan_partners.png
Logo_Sissy_Boy.png
1280px-Assa_Abloy.svg.png
janssendejong.png

Wat kenmerkt onze partners

Partners van BOOST&CO hebben én houden een eigen identiteit, zijn gepassioneerd in het ontwikkelen van mensen en organisaties en zijn een tikkeltje eigenwijs. Zij werken graag samen, willen zich blijven ontwikkelen en hebben toegang tot de nieuwste innovaties op het gebied van leren en ontwikkelen.

Zij hebben een perfecte binding met hun klanten, weten medewerkers te motiveren en doen dat in minder tijd voor minder geld! Zij kunnen dit waarmaken door optimaal gebruik te maken van het BOOST leer-navigatie-systeem. 

Gedeelde waarden

Naast de authenticiteit van onze partners delen wij allemaal dezelfde waarden. Trainen zonder verspilling staat daarbij voorop. 

Plezier – voor gedreven samenwerkingsverbanden

Met plezier slagen we beter in wat we willen bereiken. Plezier is voor ons een vorm van intrinsieke motivatie, leidt tot verantwoordelijkheid nemen en eigen initiatief. Plezier trekt aan, verbindt, geeft energie en betekenis aan wat we doen, met – en voor – elkaar. Met plezier creëren we enorm gedreven samenwerkingsverbanden en loyale klanten.

Samenwerken – voor het creëren van échte meerwaarde

Samenwerken betekent voor ons op eigen initiatief hulp bieden en vragen. Samen optrekken voor het gemeenschappelijk belang. Binnen ons bedrijf, maar zeker ook daarbuiten: met onze partners en maatschappelijke organisaties. Alleen met een open vizier en respect voor elkaars bijdragen creëren we échte meerwaarde.

Innovatief – om onze klanten continu voorop te laten lopen

Wij blijven innoveren en laten ons niet remmen door aannames en vaste patronen. Elke innovatie begint met een idee. De beste ideeën komen vaak uit de praktijk. Wij staan continu in contact met onze klanten om gezamenlijk onze aanpak te verbeteren en te vernieuwen. We zijn technisch vooruitstrevend waardoor we vooroplopen en toegevoegde waarde blijven bieden.

Ben jij die partner in anti-verspilling?

En wil jij jouw klanten kennis laten maken met het BOOST leer-navigatie-systeem? Ben jij een top-trainer en/of -coach die klanten kan en wil helpen met het samenstellen van de beste leerroutes?  

Bel ons dan op 040 - 202 93 61 of klik hier en meld je aan! 

Onderscheidend in visie en missie met meer dan 100 jaar ervaring.

Mix van leerroutes en maatwerk in leervormen in minder tijd meer opbrengst. 

Voor corporate en MKB met medewerker als middelpunt.

Leer-navigatie-systeem leven lang ontwikkelen.