BOOST&CO
Onze Missie

Wij dragen aantoonbaar bij aan de relevantie van mensen en organisaties door het ontdekken, ontwikkelen en optimaal inzetten van hun talenten. Dat doen we met heel ons hart én partners waarmee wij samenwerken. (lees hier het verhaal van Danny van BOOST&CO België).

Samen gaan wij uitdagingen aan op het gebied van employer branding, recruitment, onboarding, learning & development, loopbaanbegeleiding en offboarding. Al meer dan 2.500 klanten geloven in BOOST en MijnTalentBoard!
 

Partner of klant worden?
Niet wachten, maak een afspraak!

 

beterbed_logo_fc-5.png
BsGWx3enZIOHSvc4.png
DHL_Logo.svg.png
hutten-catering.png
mars.png
KIA_logo2.svg.png
1200px-KPN_logo.svg.png
logo_fit_people.png
boska-logo.png
samsung_logo.png
logo-tagline_hr.png
vaneman.png
logo_stan_partners.png
Logo_Sissy_Boy.png
1280px-Assa_Abloy.svg.png
janssendejong.png

Waar wij het warm van krijgen!

Wij houden van authenticiteit en een eigen identiteit, zijn gepassioneerd in het ontwikkelen van mensen en organisaties en zijn een tikkeltje eigenwijs. Wij werken graag samen. Willen relevant blijven door ons te blijven ontwikkelen. En hebben met onze partners toegang tot de beste innovaties op het gebied van leren en ontwikkelen.

Wij werken aan een perfecte binding met onze klanten. We helpen hen in een steeds veranderende wereld en doen dat in minder tijd voor minder geld! Wij maken dit waar door optimaal gebruik te maken van MijnTalentBoard met een bewezen methodiek. 

Gedeelde waarden

Daarnaast delen wij allemaal dezelfde waarden. Ervoor zorgen dat mensen en organisaties competent worden én blijven staat daarbij voorop. 

Plezier – voor gedreven samenwerkingsverbanden

Met plezier slagen we beter in wat we willen bereiken. Plezier is voor ons een vorm van intrinsieke motivatie, leidt tot verantwoordelijkheid nemen en eigen initiatief. Plezier trekt aan, verbindt, geeft energie en betekenis aan wat we doen, met – en voor – elkaar. Met plezier creëren we enorm gedreven samenwerkingsverbanden en blije klanten.

Samenwerken – voor het creëren van échte meerwaarde

Samenwerken betekent voor ons op eigen initiatief hulp bieden en vragen. Samen optrekken voor het gemeenschappelijk belang. Binnen ons bedrijf, maar zeker ook daarbuiten: met onze partners en maatschappelijke organisaties. Alleen met een open vizier en respect voor elkaars bijdragen creëren we échte meerwaarde.

Innovatief – om onze klanten continu voorop te laten lopen

Wij blijven innoveren en laten ons niet remmen door aannames en vaste patronen. Elke innovatie begint met een idee. De beste ideeën komen vaak uit de praktijk. Wij staan continu in contact met onze klanten om MijnTalentBoard te verbeteren en te vernieuwen. We zijn technisch vooruitstrevend waardoor we vooroplopen en toegevoegde waarde blijven bieden.

Wil jij kennismaken met BOOST&CO en MijnTalentBoard?   

Bel ons dan op 040 - 202 93 61 of klik hier en plan een demo! 

Simpel

Snel

Betaalbaar

Duurzaam