BOOST&CO
Onze Missie

Wij willen een wezenlijke bijdrage leveren aan de relevantie van mensen en organisaties door het ontdekken, ontwikkelen en optimaal inzetten van hun talenten. Dat dragen wij uit met de partners waarmee wij samenwerken. (lees hier het verhaal van Danny van BOOST&CO België).

Meer dan 2.100 klanten staan achter onze missie. Samen werken wij aan vraagstukken over employer branding, recruitment, onboarding, learning & development en offboarding. Dat richten we integraal in met MyTalentBoard!
 

Partner worden?
Niet wachten, maak een afspraak!

 

beterbed_logo_fc-5.png
BsGWx3enZIOHSvc4.png
DHL_Logo.svg.png
hutten-catering.png
mars.png
KIA_logo2.svg.png
1200px-KPN_logo.svg.png
logo_fit_people.png
boska-logo.png
samsung_logo.png
logo-tagline_hr.png
vaneman.png
logo_stan_partners.png
Logo_Sissy_Boy.png
1280px-Assa_Abloy.svg.png
janssendejong.png

Wat kenmerkt
ons & onze partners

Wij houden van authenticiteit en een eigen identiteit, zijn gepassioneerd in het ontwikkelen van mensen en organisaties en zijn een tikkeltje eigenwijs. Wij werken graag samen. Willen relevant blijven door ons te blijven ontwikkelen. En hebben met onze partners toegang tot de beste innovaties op het gebied van leren en ontwikkelen.

Wij werken aan een perfecte binding met onze klanten. We helpen hen in een steeds veranderende wereld en doen dat in minder tijd voor minder geld!  Slim, snel en goedkoop. Wij kunnen dit waarmaken door optimaal gebruik te maken van MyTalentBoard. 

Gedeelde waarden

Daarnaast delen wij allemaal dezelfde waarden. Mensen en organisaties relevant houden staat daarbij voorop. 

Plezier – voor gedreven samenwerkingsverbanden

Met plezier slagen we beter in wat we willen bereiken. Plezier is voor ons een vorm van intrinsieke motivatie, leidt tot verantwoordelijkheid nemen en eigen initiatief. Plezier trekt aan, verbindt, geeft energie en betekenis aan wat we doen, met – en voor – elkaar. Met plezier creëren we enorm gedreven samenwerkingsverbanden en loyale klanten.

Samenwerken – voor het creëren van échte meerwaarde

Samenwerken betekent voor ons op eigen initiatief hulp bieden en vragen. Samen optrekken voor het gemeenschappelijk belang. Binnen ons bedrijf, maar zeker ook daarbuiten: met onze partners en maatschappelijke organisaties. Alleen met een open vizier en respect voor elkaars bijdragen creëren we échte meerwaarde.

Innovatief – om onze klanten continu voorop te laten lopen

Wij blijven innoveren en laten ons niet remmen door aannames en vaste patronen. Elke innovatie begint met een idee. De beste ideeën komen vaak uit de praktijk. Wij staan continu in contact met onze klanten om gezamenlijk onze aanpak te verbeteren en te vernieuwen. We zijn technisch vooruitstrevend waardoor we vooroplopen en toegevoegde waarde blijven bieden.

Wil jij kennismaken met BOOST&CO en MyTalentBoard?   

Bel ons dan op 040 - 202 93 61 of klik hier en plan een demo! 

Simpel

Snel

Goedkoop

Duurzaam