MijnTalentBoard
Strategische keuze

Het mooie van investeren in leren & ontwikkelen is dat je talent makkelijker aantrekt en behoudt. Het  motiveert, maakt betrokken en je bouwt een beter werkgeversmerk op. Menselijk kapitaal rendeert door leren & ontwikkelen.  

Waarom klanten kiezen voor MijnTalentBoard?

Met onze L&D aanpak laten wij menselijk kapitaal renderen. MijnTalentBoard ondersteunt alle 9 componenten die daarvoor nodig zijn. Conform het framework van McKinsey & Company. Klik hier! 

 

logo.png
beeldmerk.png

Met MijnTalentBoard los je een aantal uitdagingen simpel, goed en betaalbaar op. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

WENDBAARHEID VERGROTEN

Verandering is van alle tijden. Maar als je onze tijd vergelijkt met 10 jaar terug, volgen veranderingen elkaar nu een stuk sneller op. Dit betekent dat wat je nodig hebt om succesvol te zijn, ook sneller verandert. Met MijnTalentBoard ben je in staat wendbaar te reageren op snel veranderende omstandigheden.

MEDEWERKERS WILLEN GROEIEN

Het is bewezen (Kegan & Lahey 2016) dat organisaties die elke afzonderlijke medewerker ontwikkelen betere resultaten realiseren. Omdat het bijdraagt aan de allergrootste motivatie van mensen: de drang om te groeien. Misschien denk je in deze tijden ‘nu even niet’. Maar het tij gaat ongetwijfeld weer keren. Het huidige type medewerker verwacht dat je ruimte biedt voor talentontwikkeling. De jongere generatie stelt dit zelfs als eis. Als zij niet worden ondersteund in hun ambitie nog beter te worden in waar ze goed in zijn, stappen ze heel snel over naar de concurrent die hun talenten wel waardeert en serieus neemt.

TEVREDEN KLANTEN

Medewerkers inzicht geven, ze aanspreken op waar ze goed in zijn en ze de kans geven daar nog beter in te worden, werkt motiverend. De beste manier om medewerkers betrokken te houden is ze de kans geven om te leren en hun talenten te ontwikkelen. Competente en betrokken medewerkers hebben een positieve impact hebben op de financiële performance van een organisatie. Zij dragen beter bij een klanttevredenheid, winst, marktgroei, productiviteit en innovatie.  

MAATSCHAPPELIJK BIJDRAGEN

De relevantie van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is niet meer te negeren. Steeds meer organisaties kiezen hun leveranciers daarop uit. MVO staat voor een duurzame balans tussen ‘People, Planet en Profit’, ofwel tussen de sociale, de milieu en de economische aspecten. Medewerkers helpen groeien door ze datgene te laten doen waar ze goed in zijn hoort bij duurzaam inzetten van de menselijke succesfactor. Talentmanagement kun je dan ook zien als het sociale onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

CONTINUÏTEIT

MijnTalentBoard draagt bij aan de continuïteit van de organisatie. En er is meer. 

  • Door wendbaar te blijven worden kansen in de markt sneller verzilverd.
  • Leren draagt bij aan de inzetbaarheid van mensen, binnen of buiten de organisatie.
  • Er is minder verloop: medewerkers die passen, blijven, medewerkers die niet passen, gaan vanzelf weg.
  • Verzuim wordt tot een minimum gereduceerd.
  • Talent wordt zowel binnen als buiten de organisatie gemakkelijker geworven. 
  • Er wordt meer bereikt met minder mensen door een grotere betrokkenheid en bevlogenheid.
  • Je zet talent optimaal in – en verspilt dus geen tijd en energie -  voor het bereiken van de organisatiedoelstellingen.
  • Investering in ontwikkeling levert gegarandeerd resultaat.
  • Tot 2025 geeft de overheid subsidie voor dit soort initiatieven. Meer info? Klik hier! 

Wil je het zien? Dan plannen we een demo. Klik hier!

Talent

Ontdekken

Ontwikkelen

Inzetten