Bij onze klanten staan medewerkers, groei, betrokkenheid, klantgerichtheid, ontwikkeling en altijd de beste willen zijn centraal. Leren en ontwikkelen (L&D), performance- en talentmanagement spelen een belangrijke rol bij het binden en boeien van nieuwe en bestaande medewerkers. De interimmers van BOOST&CO adviseren, ontwikkelen en implementeren een modern talent- en performancebeleid.

ONZE EXPERTS BRENGEN U MET ÉÉN DAG PER WEEK AL TWEE STAPPEN VOORUIT!

Zij zijn expert in het vertalen van leer- en ontwikkelbehoeftes naar innovatieve, aantrekkelijke en vooral effectieve leeroplossingen. Zij doen dit vanuit hun passie voor leren en ontwikkelen en vanuit een opleidingskundige visie.

Een nieuwe werkmethode, een nieuw systeem, hogere klantgerichtheid, talentmanagement, bij iedere ontwikkeling staan zij op scherp en verzorgen leermomenten die het verschil maken. Zij zijn op de hoogte van nieuwe trends op het gebied van leren en ontwikkelen en toetsten deze op toepasbaarheid. Met als doel om onze klanten nóg beter van dienst te zijn.

Zij kunnen uit de voeten met een grote diversiteit aan L&D-onderwerpen. Zo brengen zij onze klanten verder op het gebied van leiderschap en talentontwikkeling. Zij bepalen de ontwikkelbehoefte van de specifieke doelgroepen en komen met passende leeroplossingen. Ze spelen een belangrijke rol bij ontwerp, design én uitrol van diverse leerprogramma’s, zoals traineeships en het versterken van social learning.

WAT KENNEN EN KUNNEN ZIJ?

Onze interimmers hebben een flinke dosis lef, energie en inspirerend vermogen om het beste uit uw organisatie te halen. Naast minimaal HBO of WO-niveau adviseren, ontwikkelen en/of implementeren zij over:

  • Onboarding programma’s
  • Young talent programs, traineeships of leiderschapsprogramma’s
  • Bedrijfs-academies met strategische ontwikkelprogramma’s
  • Blended Learning en digitale leerplatforms
  • Opleidingsnoodzaak: performance in relatie tot aanwezig potentieel
  • Leeroplossingen met een focus op didactische kwaliteit en effectiviteit in de praktijk
  • Budgetten voor het realiseren van leer- en ontwikkeldoelstellingen
  • Het inkopen van opleidingen en trainingen
  • Kwaliteitsbewaking en effectmeting van opleidingen en training
  • Performance & development in relatie tot functiehuis en functiewaardering

Onze interimmers beschikken over een duidelijke visie en implementatiekracht, strategische en tactische adviesvaardigheden en gaan altijd vol humor voor een ‘can-do-attitude’.

NEEM SNEL CONTACT OP!

Heeft u tijdelijke expertise nodig op het gebied van leren, ontwikkelen, performance- en talentmanagement? Neem dan contact op met Johan Bertens. Hij is bereikbaar op 06-42640008 en brengt samen met u de mogelijkheden in kaart.