16 december 2019 Nieuws

Nieuwe Partner - Stendig Advies

Afgelopen week werd de samenwerking formeel bevestigd op de Human Campus in Helmond. Stendig Advies wordt partner van BOOST&CO. Johan Bertens: 'Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Etienne en Wesley zijn twee toppers op het gebied van gedragsverandering. Dat doen zij al ruim 10 jaar met heel veel succes. Zij zien dat de sector van opleiding & ontwikkeling én hun klanten sterk achter dreigen te lopen op digitalisering van het leer- en/of ontwikkelproces. Een combinatie van onze expertises zorgt voor een sterke propositie die gedreven wordt door een toenemende vraag naar meetbaar rendement van ontwikkeltrajecten.'

BOOST&CO heeft de afgelopen zeven jaar grote investeringen gedaan om een meetbare aanpak voor organisatieontwikkeling te realiseren in combinatie met een learning experience platform (TalentBoard). Na een zorgvuldige testperiode stelt zij deze aanpak en TalentBoard beschikbaar voor haar partner netwerk. 

In 2020 gaat zij dit partner netwerk sterk uitbreiden. Potentiële partners zijn zelfstandige partijen op het gebied van training, coaching, HR- en organisatieadvies met een bewezen trackrecord. Zij hebben de afgelopen jaren niet geïnvesteerd in digitalistering maar zijn wel van mening dat AI en (HR) data analytics een belangrijke bijdrage levert bij het realiseren van rendabele ontwikkeltrajecten en een leven lang ontwikkelen.

Etienne Kreutzer van Stendig Advies:

‘BOOST&CO biedt wat organisaties écht nodig hebben: een manier om interventies (bijvoorbeeld trainingen) te koppelen aan doorlopende ontwikkeling van medewerkers en borging van de effecten van deze interventies. Het feit dat er binnen deze manier van werken ruimte is voor de individuele medewerker, sprak ons erg aan. Daarnaast werkt het team van BOOST&CO op een persoonlijke en prettige manier. Ze gaan respectvol om met profielen, motivatoren, gegevens en ontwikkeling van mensen. Dat maakt dat BOOST&CO een betrouwbare, belangrijke en prettige partner is voor ons.’

‘De eerste trajecten bij klanten van Stendig Advies hebben we al in het vizier. Wij merken dat onze werkwijze in combinatie met TalentBoard nieuwe perspectieven biedt, zowel voor Stendig Advies als voor hun klanten. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking,’ aldus Bertens.