&CO STAAT SYNONIEM VOOR KWALITATIEF PARTNERSHIP

Wij zijn trots op het partnership met onze klanten. Alle trajecten worden in co-creatie gerealiseerd. Daarnaast hebben wij een internationaal partner netwerk waarmee we invulling geven aan duurzame talentontwikkeling.

Met meer dan 12 miljoen gebruikers is CrossKnowledge één van ’s werelds meest toonaangevende aanbieders op het gebied van e-learning oplossingen. CrossKnowledge is leidend in de ontwikkeling van leiderschap en managementvaardigheden, en werkt nauw samen met experts van toonaangevende business schools als INSEAD en Harvard. BOOST&CO ontwikkelt samen met CrossKnowledge een uitgebreid assortiment aan leerpaden afgestemd op organisatie, team en medewerker. Er zijn er meer dan 17.000 leermiddelen beschikbaar in 16 talen.


TalentBoostAcademy ontwikkelde een aantal jaren geleden TalentBoard; het enige AVG/GDPR-proof platform dat meetbaar bijdraagt aan het realiseren van ambities. TalentBoard is een geïntegreerde oplossing voor het in kaart brengen van:

   & Drijfveren, persoonskenmerken, voorkeursstijlen en talenten met gevalideerde assessments;
   & Ontwikkelpotentieel van de organisatie, teams en medewerkers;
   & Realistische doelstellingen voor persoonlijke ontwikkeling;
   & De beste en meest effectieve vormen voor persoonlijke ontwikkeling;
   & De mate waarin medewerkers de aangeleerde kennis, kunde en gedrag beheersen;
   & Het rendement van investeringen in opleiding en ontwikkeling.

Samen met BOOST&CO beschikken we in Nederland over meer dan 40 training- en coachingsprofessionals. Het Institute of Microtraining werd in Innsbruck opgericht als spin-off van de Universiteit van Wenen en Salzburg. Ontstaan vanuit de behoefte van steeds meer organisaties aan doelgerichte en efficiënte lesmethodieken. Gericht op het borgen van het geleerde in de praktijk met behulp van korte leermomenten. Een team van specialisten heeft jaren gewerkt aan de realisatie van een blended methodiek gestoeld op didactische en wiskundige algoritmes. Ook in internationaal verband beschikken we over tientallen trainers en coaches.

Ziet u als bedrijf kansen in co-creatie organisaties en medewerkers te helpen met professionele en persoonlijke ontwikkeling?

Stuur ons uw gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

14 + 3 =