Ontwikkel- en techbedrijven slaan handen ineen en helpen
trainers & coaches tijdens én na crisis! 

In het Financieel Dagblad van 28 maart 2020 stond geschreven: 

‘Wie niet online is, heeft niets omhanden’.

Corona confronteert ons met een nieuwe en onvoorspelbare realiteit. Van het ene op het andere moment zijn bedrijven veranderd van dynamische omgeving in stiltegebied. Fysieke ontmoetingen zijn voorlopig niet mogelijk. We ervaren nu wat het betekent om op een andere manier in contact te blijven. Vooral in het trainings-vak, waar contact over het algemeen een essentiële voorwaarde is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Hierdoor is leren en ontwikkelen van de ene op de andere dag ontwricht. Als coach kun je nog wat met Zoom, Microsoft Teams of een ander communicatieplatform. Als je afhankelijk bent van groepen en klassikaal trainen, is dat een andere uitdaging.

Verbinden & Groeien

De plotselinge noodzaak tot online leeractiviteiten brengt niet alleen een nieuwe dynamiek met zich mee, maar ook veel vragen van trainingsbedrijven. Sommigen zijn onzeker over hun toekomst. Wij hebben met onze partners de handen ineengeslagen. En de afgelopen weken keihard gewerkt om het voor trainers en coaches mogelijk te maken hun activiteiten voort te zetten en bij klanten in beeld te blijven.

Je mag kosteloos gebruik maken van ons leer-navigatie-systeem. Zodat je tijdens en na deze crisis kunt blijven bijdragen aan de ontwikkeling van jouw klanten. En dus klaar bent voor een nieuwe toekomst.

Met het platform krijg je antwoorden op de zes kernvragen voor het ontwerpen van activerende online-leeractiviteiten:

  • Hoe structureer ik mijn cursus/on-boarding?
  • Hoe zorg ik dat ik als trainer zichtbaar blijf?
  • Hoe maak ik activerende opdrachten?
  • Wanneer en hoe organiseer ik contactmomenten?
  • Hoe plan ik leeractiviteiten en monitor ik de vorderingen?
  • Hoe realiseer ik effectief en efficiënt feedback?

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door Online Talent Manager, Softwareplan, Bluenotion, Meerkat en BOOST&CO.

Wil jij jouw leeractiviteiten of een deel daarvan op een professionele manier overzetten van analoog naar digitaal? En wil je dat leeraanbod onder de aandacht brengen van meer dan 2.100 klanten?

Meld je dan nu aan of bel 040 - 202 93 61!

 

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!

We wensen jou en je naasten heel veel succes in deze bijzondere en irrealistische periode.