Duurzaam en meetbaar ontwikkelen 

Hoeveel trainers, coaches en/of adviseurs kunnen concreet laten zien wat het rendement is van hun ontwikkeltrajecten? Weinig! Dat was voor ons de reden voor het ontwikkelen van een unieke leermethode in combinatie met een learning experience platform. Een 'open source' voor professionals die bijdraagt aan professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen en organisaties. Mét een bewezen trackrecord! 

Meer. Beter. Duurzaam.

Leren in organisaties wordt steeds belangrijker. Digitalisering speelt hierbij een belangrijke rol en data analytics wordt een standaard onderdeel van het HR-werkveld. Medewerkers krijgen meer inzicht in hun persoonlijke ontwikkeling en kunnen écht de regie nemen. Organisaties willen duurzaam ontwikkelen met inzicht in het rendement van ontwikkel-investeringen.

Onze unieke ontwikkelmethode sluit hier naadloos op aan. TalentBoard is het fundament voor het opzetten van een eigen Academy. Een duurzaam ontwikkelplatform dat volledig ondersteund wordt met verschillende apps die aansluiten op de levensfasen en drijfveren van iedere medewerker. Met inzicht, informatie en leervormen die meetbaar bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vooral géén one-size-fits-all! 

We beschikken over een wetenschappelijk gevalideerde database met gegevens van ruim 300.000 mensen. Denk aan persoonskenmerken, drijfveren, werk- en managementstijlen, competenties en ontwikkelprestaties. Wij combineren deze data met onafhankelijke trainers, coaches en (organisatie)adviseurs en vertalen dit naar jouw eigen Academy. Die methode noemen we BOOST.

Een synthese van data-analytics, trainen, ontwikkelen en coachen. Waarmee medewerkers, teams en organisaties écht grip krijgen op gedragsverandering en ontwikkelrendement. Een leven lang!
 

Klik of bel. Voor wie wacht, komt alles te laat. Gewoon doen dus!