Een duidelijk concept

 

 

 

 

 

 

met bevlogen experts

De Kernwaarden van BOOST&CO

Heldere kernwaarden staan aan de basis van ons team én onderscheidend vermogen en vormen het blijvende succes van BOOST&CO.


Plezier leidt tot Top-resultaat

Plezier hebben in het werk is voor ons van essentieel belang. In een wereld die continu verandert, is plezier zelfs randvoorwaarde voor succes: door passie voor het vak blijven wij continu up-to-date over de laatste trends in opleiding en ontwikkeling. Onze klanten zijn daardoor niet alleen verzekerd van up to date kennis over verbetering van prestaties, maar ook van partners die plezier hebben in hun werk en daar hun omgeving positief mee beïnvloeden. Enthousiasme, humor en plezier – een combinatie die het werken met ons zeer sociaal en aangenaam maakt.

Creativiteit levert Toegevoegde Waarde

Wij stimuleren wendbaarheid en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Soms leidt dat tot onconventionele oplossingen (omdat wij de vrijheid nemen out-of-the-box te denken), maar daarmee helpen wij onze klanten mijlen ver voor te lopen op de concurrentie en realiseren wij het hoogst haalbare resultaat. ‘Sometimes creativity just means the daily work of helping others to see a problem in a different way’.

Integriteit en Excellente dienstverlening geeft Vertrouwen

Wij geloven in excellente dienstverlening. Simpelweg eerlijk zijn staat voor ons aan de basis van loyaliteit. Ook wanneer we een impopulair standpunt moeten innemen of nee moeten verkopen omdat ons iets gevraagd wordt waar we niet de beste in zijn. Ons advies komt daardoor altijd op integere wijze tot stand en vanuit onze oprechte intentie het klantbelang onvoorwaardelijk te willen behartigen. Deze waarde versterkt het onderlinge vertrouwen en is voor ons een uitgangspunt voor een langdurige samenwerking met onze klanten.

 

De oprichters van BOOST&CO

Ruim zes jaar geleden kwamen Emile Gabriël, Ellen Nijpels en Johan Bertens na een ‘bijzondere reis’ bij elkaar. Met een gedeelde visie over het ontwikkelen van organisaties, teams en medewerkers. Met veel succes begeleidden zij menig organisatie met het realiseren van hun commerciële ambitie. Dit fundament is de basis van BOOST&CO waarin zij samen met partners uit diverse vakgebieden organisaties helpen met realiseren van hun totale ambitie.

Emile Gabriël

Emile is al meer dan 25 jaar werkzaam in diverse commerciële en management  functies bij onder ander Manpower, IBM en voormalig training- en adviesbureau Zwaga&Partners.

De laatste 19 jaar heeft hij als zelfstandig ondernemer een duidelijke visie ontwikkeld en geïmplementeerd op het gebied van een leven lang leren en ontwikkelen van medewerkers binnen veranderende organisaties.

Zijn belangrijkste drijfveer is om mensen optimaal inzicht te geven en gebruik te laten maken van hun talent(en). Met zijn ruime kennis en ervaring ondersteunt hij directie en begeleidt hij bedrijven in duurzame transitie trajecten. 

T 06 – 12580078 E emile@boostenco.com

Johan Bertens

Johan begon zijn loopbaan met het ontwikkelen van aspirant officieren bij de Dienst voor Militair Leiderschap & Opleidingskunde bij de Koninklijke Luchtmacht.

Na een zeer dynamische periode bij de Luchtmacht heeft hij o.a. binnen AEGON, Achmea en Dun & Bradstreet op management- en directieniveau sales(development) bedreven. Daar ligt ook het fundament van zijn kijk op organisatie- en talentontwikkeling.

Johan ’s passie is het begeleiden van directies bij het vertalen van visie, missie en strategie naar ontwikkeling van organisaties, teams en medewerkers.

Hij is bereikbaar op 06 – 42640008 of via e-mail johan@boostenco.com

Ellen Nijpels

Office- en projectmanagement is de verantwoordelijkheid van Ellen. Zij is zeer enthousiast betrokken bij BOOST&CO vanaf het eerste uur.

Waar Johan en Emile vakinhoudelijk en commercieel vorm hebben gegeven aan de organisatie, is Ellen de drijvende kracht achter de back-office.

Zij heeft jarenlange ervaring als spin in het web bij opleidingsinstituten, marketing- en HR-adviesbureaus.

Ellen is zeer ervaren en deskundig in het borgen van afspraken en het inrichten van processen voor nieuwe en bestaande klanten.

Ellen is bereikbaar op 040-2029361 of via e-mail info@boostenco.com

Onze BOOST-ers


Pieter van Gorp

Pieter heeft ruim 20 jaar strategisch commerciële ervaring in de financiële dienstverlening bij onder andere Interpolis en Rabobank. Voornamelijk in de rol van account-en regiomanager. Verder vervulde hij de laatste 5 jaar de rol van trainer/coach bij Achmea voor het MKB segment.  

Na kennis gemaakt te hebben met de mensen achter BOOST&CO sloeg het virus snel toe. Hij is actief als partner consultant. De manier van werken spreekt hem ontzettend aan. Niet alleen traditioneel voor de ‘klas’ staan maar samen het aanwezige talent optimaal benutten en aan je binden. De digitale ondersteuning (TalentBoard) biedt de mogelijkheid vele stappen verder te gaan dan bij een traditionele aanpak. De voortgang is continu meetbaar, zelfs over een lange periode of bij wijziging van functie. Hoe mooi is dat.

Pieter is bereikbaar op 06-53778862 of via pieter@boostenco.com

 

Danny Buelens

Na zijn studies industrieel informatica, handelsrecht en internationale marketing heeft Danny 20 jaar ervaring opgedaan in de medische sector. Startend vanuit accountmanagement tot leidinggevende functies, management tot directie, in de Benelux en Duitsland.

De laatste jaren heeft hij als consultant bedrijven begeleidt bij het uitbouwen van hun marktaandeel met de nodige strategische aanpassingen. Coachen, trainen en begeleiden van teamleden en de afdelingen op elkaar afstemmen is een uitdaging die bij Danny past. Hierin is het opstellen van de juiste profielen, het vinden en opvolgen van de talenten topprioriteit. 

Vandaar zijn keuze voor BOOST&CO. In haar visie staat het talent centraal en is het niet enkel en alleen een training geven. Het belangrijkste moet dan nog komen! Het meten, aansturen en correct opvolgen op lange termijn werpt zijn vruchten af. Zowel voor de klant alsook voor het talent. WIN-WIN situatie.

Danny is door zijn leidinggevende en coachende capaciteiten in staat het beste in de talenten naar boven te halen om gericht hun doelen te bereiken. Daarnaast traint hij wereldwijd opleidings- en trainingsbureaus in het optimale gebruik van TalentBoard in  hun dagelijkse training- en coachingspraktijk.

Danny is bereikbaar op +32-491890135 of via danny@boostenco.com 

Bart Dikmans

Bart heeft ruim 15 jaar commerciële B2B ervaring en daarnaast 8 jaar zijn sporen verdiend als professioneel trainer/coach. In deze rol was hij verkopend, creërend en uitvoerend. Hij is een intense en gedreven accountmanager met grote passie voor de menselijke invalshoek die op zoek was naar toegevoegde waarde in dienstverlening aan bedrijven.

De reden om zich als business development manager aan te sluiten bij BOOST&CO was dat nagenoeg alle traditionele trainingburo’s niet in staat zijn om meetbaar te maken wat ze ‘beloven’. Ontwikkeling en groei was wat hij destijds verkocht, maar kreeg dat nooit inzichtelijk voor zichzelf en zijn relaties. Met BOOST&CO en de digitale omgeving Talentboard komt een einde aan zijn zoektocht en kan hij zijn ervaring en skills combineren met een daadwerkelijk meetbaar resultaat.

Bart is bereikbaar op 06-10892307 of via bart@boostenco.com


Anand Jansen

Anand’s passie is leren en presteren. Zijn bijzondere interesse heeft resultaatgerichte gedragsverandering van teams. Hoe zorg je ervoor dat mensen gemotiveerd werken aan het verbeteren en laten groeien van een continue veranderende organisatie? Hoe creëer je een leerklimaat waarin leren leuk is én in dienst staat van doelen?

In de afgelopen 12 jaar heeft Anand in alle aspecten van leren gewerkt. Denk hierbij aan het bedenken van meerdaagse cursussen met open inschrijving, het ontwikkelen van een Global Learning Strategie voor een multinational tot het opzetten van een Learning Content Management Systeem. 

Anand is bereikbaar op 06-41394767 of via anand@boostenco.com.

 

Don Pasanea

Don heeft na zijn studie Technische Bedrijfskunde diverse commerciële- en algemene management en directieposities bekleed bij onder andere PaperlinX (v/h Buhrmann Tetterode), Roto Smeets de Boer en Global Beauty.

De laatste 16 jaar is hij als business consultant, changemanager, coach en trainer actief om organisaties en hun medewerkers te begeleiden bij talent- en organisatieontwikkeling.

Van strategie naar operatie. Onder andere op het gebied van leiderschap, strategisch management, commercie en klantgerichtheid. 

Don is mensgericht, empathisch, communicatief en verbindend op alle niveau’s. Vanuit de overtuiging dat mensen het resultaat bepalen, zet hij hen in hun kracht op een natuurlijke manier.

Don is bereikbaar op 06-27052825 of via don@boostenco.comJoep Pernot

Na een technische studie aan de Technische Universiteit van Eindhoven, later gevolgd door een MBA, heeft Joep (project) managementposities bekleed bij KPN, NUON en ASML.

Vanaf 2012 heeft hij zich als ondernemer met een eigen full service e-learning bedrijf bezig gehouden met Blended Learning oplossingen. Deze blended oplossingen zijn een gewogen balans tussen wat met e-learning kan en wat in face-2-face contact moet, passend bij de profielen van de lerenden, het leerproces en management kaders.

Voor het e-learning deel is een Learning Management Systeem ontwikkeld dat in het Nederlandse (V)MBO beroepsonderwijs is geïmplementeerd ter ondersteuning van het leerproces van studenten en ‘ontzorging’ m.b.t. planning en administratie van docenten/trainers. Dit LMS ondersteunt ook leertrajecten in niet-onderwijsomgevingen.

Joep draagt in de rol van LMS Officer bij aan het realiseren van leerroutes voor medewerker, team en organisatie. Hij is bereikbaar via joep@boostenco.com of  via 06-83523888.