Een duidelijk concept

 

 

 

 

 

 

met bevlogen experts

De Kernwaarden van BOOST&CO

Heldere kernwaarden staan aan de basis van ons team én onderscheidend vermogen en vormen het blijvende succes van BOOST&CO.


Plezier leidt tot Top-resultaat

Plezier hebben in het werk is voor ons van essentieel belang. In een wereld die continu verandert, is plezier zelfs randvoorwaarde voor succes: door passie voor het vak blijven wij continu up-to-date over de laatste trends in opleiding en ontwikkeling. Onze klanten zijn daardoor niet alleen verzekerd van up to date kennis over verbetering van prestaties, maar ook van partners die plezier hebben in hun werk en daar hun omgeving positief mee beïnvloeden. Enthousiasme, humor en plezier – een combinatie die het werken met ons zeer sociaal en aangenaam maakt.

Creativiteit levert Toegevoegde Waarde

Wij stimuleren wendbaarheid en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Soms leidt dat tot onconventionele oplossingen (omdat wij de vrijheid nemen out-of-the-box te denken), maar daarmee helpen wij onze klanten mijlen ver voor te lopen op de concurrentie en realiseren wij het hoogst haalbare resultaat. ‘Sometimes creativity just means the daily work of helping others to see a problem in a different way’.

Integriteit en Excellente dienstverlening geeft Vertrouwen

Wij geloven in excellente dienstverlening. Simpelweg eerlijk zijn staat voor ons aan de basis van loyaliteit. Ook wanneer we een impopulair standpunt moeten innemen of nee moeten verkopen omdat ons iets gevraagd wordt waar we niet de beste in zijn. Ons advies komt daardoor altijd op integere wijze tot stand en vanuit onze oprechte intentie het klantbelang onvoorwaardelijk te willen behartigen. Deze waarde versterkt het onderlinge vertrouwen en is voor ons een uitgangspunt voor een langdurige samenwerking met onze klanten.

 

De oprichters van BOOST&CO

Ruim vijf jaar geleden kwamen Emile Gabriël, Ellen Nijpels en Johan Bertens na een ‘bijzondere reis’ bij elkaar. Met een gedeelde visie over het ontwikkelen van organisaties, teams en medewerkers. Met veel succes begeleidden zij menig organisatie met het realiseren van hun commerciële ambitie. Dit fundament is de basis van BOOST&CO waarin zij samen met partners uit diverse vakgebieden organisaties helpen met realiseren van hun totale ambitie.

Emile Gabriël

Emile is al meer dan 25 jaar werkzaam in diverse commerciële en management  functies bij onder ander Manpower, IBM en voormalig training- en adviesbureau Zwaga&Partners.

De laatste 19 jaar heeft hij als zelfstandig ondernemer een duidelijke visie ontwikkeld en geïmplementeerd op het gebied van een leven lang leren en ontwikkelen van medewerkers binnen veranderende organisaties.

Zijn belangrijkste drijfveer is om mensen optimaal inzicht te geven en gebruik te laten maken van hun talent(en). Met zijn ruime kennis en ervaring ondersteunt hij directie en begeleidt hij bedrijven in duurzame transitie trajecten. T 06 – 12580078 E emile@boostenco.com

Johan Bertens

Johan begon zijn loopbaan met het ontwikkelen van aspirant officieren bij de Dienst voor Militair Leiderschap & Opleidingskunde bij de Koninklijke Luchtmacht.

Na een erg leerzame en dynamische periode bij de Luchtmacht heeft hij o.a. binnen AEGON, Achmea en Dun & Bradstreet op management- en directieniveau sales(development) bedreven. Daar ligt ook het fundament van zijn kijk op organisatie- en talentontwikkeling.

Johan ’s passie is het vertalen van visie, missie en strategie naar ontwikkeling van organisaties, teams en medewerkers. Hij is bereikbaar op 06 – 42640008 of via e-mail johan@boostenco.com

Ellen Nijpels

Office- en projectmanagement is de verantwoordelijkheid van Ellen. Zij is zeer enthousiast betrokken bij BOOST&CO vanaf het eerste uur.

Waar Johan en Emile vakinhoudelijk en commercieel vorm hebben gegeven aan de organisatie, is Ellen de drijvende kracht achter de back-office. Zij heeft jarenlange ervaring als spin in het web bij opleidingsinstituten, marketing- en HR-adviesbureaus.

Ellen is zeer ervaren en deskundig in het borgen van afspraken en het inrichten van processen voor nieuwe en bestaande klanten. Ellen is bereikbaar op 040-2029361 of via e-mail info@boostenco.com

Onze BOOST-ers

Bart Dikmans

Bart heeft ruim 15 jaar commerciële B2B ervaring en daarnaast 8 jaar zijn sporen verdiend als professioneel trainer/coach. In deze rol was hij verkopend, creërend en uitvoerend. Hij is een intense en gedreven accountmanager met grote passie voor de menselijke invalshoek die op zoek was naar toegevoegde waarde in dienstverlening aan bedrijven.

De reden om zich als business development manager aan te sluiten bij BOOST&CO was dat nagenoeg alle traditionele trainingburo’s niet in staat zijn om meetbaar te maken wat ze “beloven”. Ontwikkeling en groei was wat hij destijds verkocht, maar kreeg dat nooit inzichtelijk voor zichzelf en zijn relaties. Met BOOST&CO en de digitale omgeving Talentboard komt een einde aan zijn zoektocht en kan hij zijn ervaring en skills combineren met een daadwerkelijk meetbaar resultaat.

Bart is bereikbaar op 06-10892307 of via bart@boostenco.com