Wij zoeken BOOST-partners

De wereld verandert en organisaties zijn genoodzaakt zich aan te passen. De economie zal de komende jaren floreren. Eén van de huidige uitdagingen is de beschikbaarheid van gekwalificeerde mensen. Kunnen we wel voldoen aan de veranderende vraag van klanten? Zijn medewerkers wendbaar genoeg om met die veranderingen om te gaan? Stuk voor stuk ontwikkelingen die ambities van organisaties in de weg kunnen staan. Training lijkt dan de ideale oplossing maar blijkt dat niet te zijn.

Het BOOST-concept is ontstaan vanuit een dringende behoefte van organisaties om verspilling van opleiding en training tegen te gaan. 80% van aangeleerde kennis, vaardigheden en gedrag wordt niet toegepast op de werkvloer. Amper 10% van opleidingsinvesteringen leidt tot resultaat op diezelfde werkvloer.

Traditionele Aanpak

De grootste oorzaak van deze verspilling is de kijk op organisatieontwikkeling. Opleiden wordt door organisaties voornamelijk ingezet als instrument om op korte termijn te sturen op prestaties. Opleiding en ontwikkeling wordt daarmee een middel voor planning, productie en controle in plaats van professionalisering van medewerkers.

Trainers en coaches worden ingehuurd als materiedeskundige wat maakt dat zij zich beperken tot eigen, in het verleden, verworven kennis en kunde. Dat beperkt hen tot het overbrengen van ‘know-how’. 

BOOST-aanpak

BOOST richt zich op ‘show-how’. Wij geven inzicht in de relatie tussen performance en ontwikkelpotentieel. Geven praktische handvatten voor het inrichten van opleiding en ontwikkeling. Zodat mensen en organisaties hun tijd en geld zo effectief mogelijk besteden. En met zo min mogelijk budget topprestaties leveren.

BOOST laat mensen beter presteren, geeft hen nieuw perspectief en maakt organisaties wendbaar. BOOST toont aan of en welke ontwikkelactiviteiten rendabel zijn, of mensen op de juiste plek zitten, of ze beter kunnen kiezen voor de ene danwel voor de andere opleiding. BOOST&CO geeft samen met haar partners richting aan talent en ambities!

Wij zoek zelfstandige trainers & coaches

Ons dagelijks werk is het helpen van organisaties bij het waarmaken van hun ambities. Wij worden daarbij geholpen door onze partners, zelfstandige ondernemers en bedrijven die zich dagelijks bezighouden met het ontwikkelen van mensen en organisaties:

 • Coaches
 • Recruiters
 • HR consultants
 • HR businesspartners
 • L&D professionals
 • Opleiders
 • Trainers
 • Coaches

 

“Ooit was twee jaar in hetzelfde vak, bij dezelfde werkgever, slechts een klein onderdeel van een lange carrière. Maar nu ervaar ik dat dit niet meer het geval is. Technologie, de energietransitie en een veranderende klantvraag zorgen ervoor dat ik continu moet blijven ontwikkelen. Bij Eneco zie ik dat er in de toekomst andere vaardigheden nodig zijn dan vandaag. De behoeftes van onze klanten worden steeds complexer. Dat vraagt van ons dat we verbanden zien en samenwerken. We willen een partner zijn in de energietransitie in plaats van een leverancier. Daar is meer voor nodig dan alleen training en opleiding.” (DFT 240318)

Joanne Zwueste

CHRO, Eneco

De bedoeling van BOOST&CO

Ons doel is om zoveel mogelijk ambities waar te maken. Daar zijn twee dingen voor nodig: een duidelijk concept en bevlogen professionals. Ben jij een professional die, met behoud van eigen identiteit, op zoek is naar een bewezen concept in een vakkundige omgeving?

Dan zou het BOOST-concept iets voor jou kunnen zijn:

 • Je volgt een opleiding waarmee je jouw aanpak volledig meetbaar maakt zodat verspilling wordt voorkomen;
 • Wij organiseren periodieke kennis-sessies waarin nieuwe thema’s worden belicht op het gebied van organisatieontwikkeling;
 • Je wordt continu gestimuleerd en geïnspireerd zodat jij kunt mee-veranderen in het vak van opleiding & ontwikkeling;
 • En we doen nog veel meer…..

Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor een BOOST workshop*

locatie Willem II Stadion Tilburg

Vragen? Bel 040 – 2029361

*de workshop is kosteloos

8 + 14 =